Јас купив ваква крема за сончање од дм, прати ја сликава на дм на месенгер одма враќаат и ќе ти кажат каде точно ја имаат
Здраво, препорака за добар аспиратор за нос? Со првото го користев фрида, но веќе го нема по аптекиве (барано и тука и во Грција)..
Носко за на правосмукалка. Многу бев скептична за ова чудо, а сега се каам што не сум го имала и за првото и второто Има блокатор и нежно влече, нема врска јачината на правосмукалката. Од секоја правосмукалка со иста јачина влече. Е од причина што може да ви затреба и на патувања ако одите, може да си земеш и таков за на уста што се влече. Јас имам ваков, тој тогаш како замена за Фрида ми го дадоа... не е лош, убаво се влече. Само е тешко да се исчисти долниот дел. Јас си порачав мали четки тенки од Тему за да можам убаво да го исчистам.
https://images.app.goo.gl/hxB1whrheZnpbLQv8Дали некој продава корпа за новороденче од овој модел: Quinny moodd 3 in 1- black devotion?
Каде да најдам квалитетна подлога? По можност онлајн. Тоа што го најдов по онлајн страниве го има и на тему, а не сакам таква пошто гледам многу деца ја грицкаат. Оваа ми се свиѓа, ама мислам прескапа е. Постои нешто од добар безбеден материјал, а поефтин? https://unconditional.mk/produkt/wi...kqTgf81YIFNFSgb_MD_aem_q4MlwgIvXFy9RIIrYBzhyA
Фала ти. Исто скептик сум за носко, ама ќе ме убедите изгледа сите тој да се купи.. фала и за втората препорака јас пробав на бекутан и уште еден, ама не памтам како се викаше, за ништо не ги биваше..
Овој за на уста како што ме држи сеќавање таа во аптека рече дека истата фирма Фрида што ја носеле е.. а и сличен е ептен со тој аспиратор (и јас за првите го користев тој).
Женски имате ли нарачувано од oxymammy да кажете дали е се ок? Страницата ми е чудна зошто нигде нема контакт , а сепак се скапи работите што ги продаваат особено кенгурите, не ми се ризикува
Да, јас земав од нив, за контакт ако те интересира нешто пиши им на инстаграм брзо враќаат, многу се фини и отпосле ако имаш прашања за местење јас и слики им праќав дали е ок.
Дали можеби знаете дали и каде кај нас може да се најде оваа гума за пливање? Или некоја препорака за убава гума за 4 месечно бебе.