@kiki_riki тоа што покажува дека има он лајн им е цела залиха. Распоредени се низ различни продавници низ македонија и од таму ги носат.
Да знам, ама ризик ми е преку нет заради бројчето. Затоа сакам во живо да и пробам ако најдам ако не од нив тогаш од некој друг модел па после да видам да нарачам ако има онлајн.
Воопшто немам осет со бројки и за обувки и за алишта. Мм повеќе се снаоѓа од мене Немаме стандарди, различни модели, различни калапи.
Според табелкава 17 е 3-6 месеци. Разлики секако има, зависно од раст, калап, модел, ама мислам за твоето колку и да има мало ноже, мали ќе се. https://www.blitzresults.com/en/childrens-shoe-sizes/
Срце, мојата носи 18 зашто имам дома 19 големи се. А и твојата ваљда 18 ќе и бидат таман, нели три дена се разлика нашите
Женски, што ќе ви се сандали за бебе што не оди, сериозно? Мислам го знам меракот, и разбирам за некој настан и дотерување, но во топлото зарем не е подобро да си седи со боси ноџиња? Ем непотребен додаток, ем непотребен трошок.
Исто мислам и јас ко Китен од босо поубаво нема , крофна моја прооде пред скоро месец дена и се беше боса ,и паткање низ балкон со чорапи само секаде , и в количка ретко носеше , слатко изгледаат да , ама од босо ноже и босо проодување - поубаво нема .. Во врска со бројките , ние сме скрос шашави , адидас патичињата и се 21 плива во нив ( а според табела 20/21 соодветни за неа 12+ , нема врска) секое си има различно ноже , нема врска сличноста у возраст , крофнево не е ситна таман си е , носи 18че на Falcotto патичиња и се комотни скрос , од c&a сандалки 19/20 супер и се .. и ај погоди и .. Се треба да се проба на лице место , посебно околу годинка експресно мења ножето ..
Мојата е уште боса СУште два дена 11 ќе правиме. Добивме на поклон едни како кондури,19 се и и паѓаат,големи и се. И затоа уште размислувам дали да и купам патичиња зашто само патка, не оди, и да не ги порасне брзо, па за џабе дадени пари. Или да чекам да прооди и да и купам.
маникенки секако лето иде , жешко е за во патичиња , а за на есен нов број ќе треба , плус ќе им тупниме нешто да личе а ич не удобно и ко пијани ќе паткат , земи и некои лесни сандалки колку за проодување, ќе почни да ти се тегне сега кога ќе шетате , ќе сака да шетка и она .. ( ортопедот вака ми кажа - меки ко боса да е и од пазар да е , немора најмодерно , битно да и е удобно и лесно и рамно ) па кога ќе прооди самостојно , ќе одберете најубави
Мајќи , каде можам да најдам некоја блузичка или хеланки пример , било што, ама да имаат мотив од принцезата Бел , ваљда таа е од Убавицата и Зверот. Ми треба за 4 годишно девојче . Ве молам помагајте , многу ми треба
Да видиш во Сити Мол во ОВС бутикот горе имаше со принцези нешто гледав со Снежана,Пепелашка може и со Бел да има провери