Ако имаш ФБ најди го бутик Пиколини,како да видов кај нив сега скоро,а можеш и телефонски да ги прашаш.Ако не се лажам,праќаат и по карго.
Епа незнам тогаш,евентуално на некој од странскиве сајтови да видете,мислам на George сум гледала,ама тоа некој што порачува од кај нас па така некако
Јас ги барав пред 4м кога ми требаа и ги немаше ни во биро за лекови мм службено бараше инфо и му кажаа нешто имале проблем што немаат редовен увоз незнам каков увоз бил тој сто не бил редовен и не ги увезувале.Јас 2.5м ги користев за бебе и многу беа ефикасни.Па после преминав на Инфа Калм исто се и тие капки со Симетикон сите такви ко Еспомисан сите имаат ист состав.Во Бугарија ги имаш Саб Симплекс 100% некој ако оди нека ти земе.Одат без рецепт како кај нас што се купуваат.
И јас да ти потврдам дека на Карамел се помали а се со многу фини модели и цени, нас 50ката од старт ни е мала, џабе ги купив. Карамел ги имаш и во Анжи.
Moze da mi objasnis kako se davaat? Ovde na bg pisuva ama ne sum bas sigurna , 7 nedeli sme .. jas razbrav po sekoe doenje 15 kapki so lazice a moevo non stop e na cicanje sekoi pola saat bara nekako ne mi e logicno, plus na ad sme
Јас давав 15капки насабајле пред подој и 15капки навечер пред подој за да не ги бљуцне после подој.И до ден денес давам пробиотик пред подој од иста причина.Ние со оваа доза бевме мирни не плачеше и не се виткаше.Со силиконско лажиче му давав.Во фрижидер ги чував
Јас директ му ги давав со лажиче од сам старт и немавме проблем никаков.Давај му така не му се сеќирај...Ние бевме раат со тие капки.Спас се.После тоа кога веќе направи 2.5месеци му намалив на 15капки во ден и веќе ги прекинавме немаше потреба.
Истово прашање како @GFlower сакав да го постава.Дали знаете каде може да се најдат летни ќебенца или фротирки за мали за покривање? Од тоа што видов се или за бебиња што не ми одговара дека мене ми треба за малку поголемки деца