Кај може да се најде бебе кукла ама од тие што се по 50cm и што изгледаат реално а не пластични? Ако се сеќавате (генерација ‘85-‘92) на времето ние ги имавме и им облекувавме наши бебешки алишта најмали им се фаќаа, сега никаде не можам да најдам гледав на тему ама по коментари пишува дека имаат непријатен мирис на повеќето.
https://storybox.mk/kukli-i-dodatoci Ама убави им се и цените Едно време имаше во Галакси.. само мене малку језивко ми изгледа. Пиши им на нив, побарај Galaxy Toys.
@joy1 извини вака што те тагнувам ама некаде далеку ми е истанато во сеќавање дека за најмалово девојче имаше порачано рачно плетено персонализирано кебе. Се отепав од барање кебиња по интернетов никаде не можам да најдам...
Фала ти многу те имав запамтено по кебенцето ама никако неможев да се сетам од каде е а ми текна како идеа за поклон. Фала ти
Ти благодарам за предлозите. Во меѓувреме најдов фустанче во една кумановска продавница, sponsored ми излезе на Инстаграм
Ние ја имаме Мартина од овие во Сторибокс што ги постирала мариз, преубава е. Многу реална, тешка, дури и мрсули има. И не мириса, гума е некоја ама специфична.