За сите што бараат фустанче за крштевка за помали бебиња (а и поголеми), сега ми се појави ова во minies_kids
Каде купувате убави зимски јакнички за бебе величина 6-9 и 9-12? Окаиди моделиве моментално ми се мн шарени, Зара има 2-3 модели само за бебе. Сакам нешто да е во една боја или не мн шарено
На таа возраст баш од Зара имаше ќерка ми еднобојни. И потенко како есенско и баш зимско за после тоа. Синсеј и Ваикики може има донесено.
Има во Зара 2-3 еднобојни и сега ама немаат крзненце од внатре па не знаев дали ќе топлат.. а вака дебелки изгледаат зимски. Вашата имаше?
Не, без крзно внатре. Генерално тоа време дете повеќе во кола беше, ретко во количка и тогаш со зимска прекривка.
Дали имате контакт од лице преку кое може да се нарача нешто од Икеа безразлика дали од Србија или Грција?
Мајки каде да најдам убав комплет за 1г бебе? Сакам кошулка, панталони со трегери, машна.. Okaidi, H&M, Zara не најдов
Ние го имаме овој модел, само зеленото - green rocket. Го утепа синко од возење, немам замерки, одлично е. Се подесува висина на седиштето и многу е лесно. Инаку во јануари годинава беа по 2500 денари, баш се мислевме дали црвено или зелено да земеме. А пишале трајно ниска цена Спојлер https://www.encimenci.com.mk/tochak-balance-bike-green-rocket-chicco-017160500
Женски од каде купувате зимски ракавички, денес шеткавме и рачињата мраз и беа Капчиња и купив од синсеј плетени ама ракавички немаше малечки
Мислам во Окаиди имам гледано баш малечки. Па и на попуст како да имаше некои плетени ако не се лажам
Имаше една фирма од Делчево што работат со тоа, ако сакаш да побарам како беше страната. (Нормално поскапи се од офиц. страна на Икеа)
Во синсеј има капа со две туфнички горе, и ракавички во комплет. Бела боја. Е сега колку се дебели не видов