Како што гледав кога купував, скоро сите подлоги се иста дебелина нема подебела. Нашата е од storybox.mk, гледам ја нема веќе онлајн. https://www.junglebaby.rs/podloge-za-igru/12765-taf-toys-penasta-podloga-za-igru
Мојата е од бубамара, презадоволна сум сега за сега. Ептен кучево со ноктите ако испогази знае мало дупче да се направи ама исчезнува. Имаат дуќан кај млечен и онлајн
Мајки на девојчиња, од каде купувате обетки? Направивме годинка, сакам да и земам златни обетки, да и остане од баба и дедо. Сакам да бидат удобни, да не ја бодат и да бидат безбедни. Гледав нешто низ златарите во градот каде што живеам, но не ми беа баш како за бебе. Поздрав
Ние добивме 4пара обетки досега, едни од пандора и три пара од златариве од чаршија. Преубави сите само напомени за бебе и ќе ти извадат моделчиња малечки. Во чаршија има најголем избор
А и дупна уши? Леле многу сакав што порано, и почнав тука да читам како жени не им ги дупнуваат туку оставаат кога ќе се поголеми сами да решат дали сакаат и сега сум на два ума.
Ние на 5 и пол дупнавме уши, поплачи некоја минута и после како ништо да не било. Не ги фаќа ушите, не и сметаат. Засега сеуште сме со медицинките, а обетки имаме алчиња од златара.
Не сум, во април на благовец по старски хаха. Тогаш ќе има 10месеци па ќе бидне ваљда. Битно она има 4пара менѓуши од поклони
Каде да најдам исти новогодишни пижами за синко (10ка) и за бебка (80ка)? На Силви Стајл не ми се допаѓаат моделите од оваа година. На страната на Синсеј нема бројки од тие карираните.
Дали може да ми кажете дали броевите на облека во окаиди си одговараат на стандардните, или се помали/поголеми?