И јас и нарачав некои светлечки од тему сега ќе и стигнат во декември преефтини а убавки на слика … се шекнаа со цениве за играчки во крш влегов и излегов, маж ми се запна да и купува сортер од 3.800ден викам ај пред мене те молам не ми прави спектакли ич нејкам да трошам пари на нешто што знам дека го има мн поефтино на тему
Ќе се надоврзам на твоето, пред прв роденден дете доби купишта сортери, соодветни и несоодветни за возраста и најголема грешка што сите ги оставивме на видик и ги отворивме. Нешто и беше интересно, повеќето само ги расфрлаше и кога достаса за возраста веќе не и се/беа интересни. И да пробаме со ова да е интересно, со она да е, во вртлог од играчки заглавивме, веќе ни ротација не и е интересна оти се е изиграно предвремено. А за порачки од Тему, и не коментирам, не знам колку чуда имам порачано.
Е ајде да не бидеме оф топик тука баш ќе отворам муабет во соодветна за играчкиве во мајчински имам и ја прашалници околу ова што го спомна
Дали пуштаат боја? Малку ми е шубе затоа што ги јаде кога допираат до неа, јаде лиже се хахахах @снежана2023 , ќе видам и таму
Zdravo majki kade moze da najdam ubav novogodisen komplet za masko bebe 15 meseci? Stil vaka moze i nekako drugo no da e so kosulce i bas novogodisno , moze i online ? I nekoe studio za novogodisna fotosesija sto ste zadovolni vo Skopje da ne se cenite previsoki .. Blagodaram
Не бе, ги перам на 40 не пуштаат боја, памучни си се најнормално. Јас онакви кратки како бандана и ставам не класични и не може да ги лиже
Јас земав од тему одоздола со мушамка ама многу нежна, 10 парчиња, супер се. И мене ми беше шубе да земам работи за бебе од тему, ама гледам идентични работи со некои бутици, па ситнурајки некои почнав да купувам.