Фротирки гледав во ваикики. Јас и по грешка имам купено како постелнина за моето девојче. Фротирката баш е голема.
Да да. Беше во сет спакувано, мислев постелнина е. Чек да видам низ сликиве што сум купувала. @azelea го измерив полесно ми беше. 95х145. Рачунај плус/минус мало отстапување, дека сама колку можам да измерам точно
Е фала ти мила @kukla21 ,ок е тоа веќе,само кога ќе имаш време сликни ми го да видам отприлика како да ги барам
Беше спакувано како постелнина. Јас мислев навлака за јорганче е. Тоа излезе фротирка. Ќе ѕирнам во ваикики и ќе ти сликнам ако видам слично. Ќе го сликнам моево попосле. Бебе да стане од кревет само
Бело свечено фустанче за новороденче? Или величина 0-3 месеци? Ми треба само ради сликање, баш сега решила старосватицата да се мажи и греота е да се сликнеме без нејзе
Баш видов пред некое време во ваикики, минијатурно беше Само не ми текнува во кое, сѐ си мислам во Капитол беше.
@Kitten во карамел барај помали бројчина. Ете и @kukla21 ти пишала. Баш вчера мажот ми земал едно фустанче бело, нежно на карамел од 0-3 месеци е. Овие на манела се големи бројчина.