Во Waikiki зедов за поклон, боди со сукњичка плус трака за на глава 0-1 големина. Преубави комплетчиња имаше за девојчиња.
Од каде да најдам убава торба/ранец за ствари за бебево со прегради и да можам да ставам повеќе работи и играчки во неа?
Јас оваа ја земав пред да се породам, ја пуштаат на 50% попуст сезонски и многу собира, ама многу. Храна, алишта резерва, куп играчки, тетри и најважно што се пере регуларно оти сегде ја влечкам.
Потвдрувам за таа на Noemi, имам мн слична од Зара на попуст беше уште на почеток на бременост кога бев ја нарачав. Пола куќа ја собира
Сега проверив, на 01 јануари сум ја нарачала за 2190. Знам дека ја следев не ја пуштија со првата тура на попуст.
Јас од babystudio_mk на инста нарачав, ама имаат 60x80 или 80x80 550 и 650 ден и презадоволна сум, И од тему ваква имам и таа поише ми се свиѓа ама помала е 70x50
Малата препека за штикли (од Дедо Мраз). Цел Солун го пребарав , цело Скопје бројче не најдов. Од 27 нагоре почнуваат а она е 25-26 Да не сте сретнале некаде онлајн ? х&м знам дека има но нема број Морам да најдам
Не знам какви бараш ама вакви има во Сторибокс https://www.storybox.mk/vlecki-so-visoka-potpetica-mariona-srebrena-metalik-br-24-25-souza https://www.storybox.mk/cevli-so-visoka-potpetica-medlin-rozova-metalik-br-25-souza
Ако правиме муабет за штикли чисто за забава, 200 ден пластични има розеви и сини во Џамбо. Една величина се, ама колку за мерак мене ми завршија работа, ќерката ги обожаваше. Ако бараш штикла стварно, во Цивил во Дајмонд има со малечки штиклички, ама тоа се баш чевли. Многу пати сум ги гледала, ама ако купам такви, после патика никогаш нема да облече, ќе треба да се расправаме секое сабајле
Играчка купивме ама како летаат ќе скрши нозе Сака вистински. Знам патика чизма после јок . Ама ако веруваш препека. Ако ти е во близина ако влегуваш случајно сликни ги и провери дали има 25/26. (Многу барам знам )
Што мислите до која возраст би можело да се носи бебе во ваков кенгур, да не ми биде само за првите 2,3 месеци? Или предлог за некој друг ергономски со понормална цена, исто ги гледав Infantino
Тој на ergobaby мислам е до 11кг, тоа е година отприлика. Мислам дека некоја продаваше ваков, види во категорија бебе, продажба/размена на детски производи.