Ми искача на инстаграм цело време justkiddomk кај полициската битпазар имале голема продавница ми рече другарка, преслатки фустанчиња гледам
Не знам какви се од Окаиди, немаме тука, а и не сум пребарала онлајн ама ми излезе на Фб дека Тила има распродажба може таму да видиш. Јас лично и од Синсеј сум задоволна.
Mislam deka mi e za ovde prasanjeto pomos ako moze od kade da kupam fustan za mojata kerkicka za prviot rodenden, sakam da bide so tul utre ke odam do east gate i diamond, pa ako moze da me upatite kade da baram.
Детево ми пролази, 7ипол месеци е кажувајте кај да најдам ваква игрална, сакам да ги има и рачките од страна за дигање
Пред 2+ години вакви за од страна рачки не најдов никаде. Освен Алиекспрес тогаш. На Тему за побрзо да видиш. Ограда може во Пики да има.
Јас од тему земав се комплет и рачки и ни е спас,веќе 5 месеци ја имаме топ се покажа и мир ми е.Најдобро потрошени пари
Јас нарачав од Pi Ki, нема рачки и ги прашав дали посебно продаваат, но не, ама ми рекоја мислеле во џамбо дека има. Иначе гледав и јас на тему, секакви има
Јас ја имам од Тополино оваа хексагон оградица https://topolino.mk/product/ogradica-hexagon-siva-freeon/ и доаѓа со такви рачки. Се утепав тогаш од барање поголеми правоаголни кај нас и иако ова е малце помало од што си го замислував, за мене беше најасалното нешто што го најдов.
Дали е цврста? Онака да се исправи баш? Една деугарка ми вика лесна пластика се страничните лајснички одма се виткале џабе пари мене мн практично ми изгледа, сама сум по цел ден и неможам да ја дофатсм ровари низ цела дневна
Не знам како се пуштаат линкови еве слики иако ако би купувала пак би земала поголема @Baby warrior сите овакви без разлика од каде ќе ја земеш се ист квалитет.Мојот дечко е ептен сила се беси се тегне нема искривено.Он научи каде се составите па ги тегнеше ама го решивме тоа со изолир а може и со штрафче.Има одозгора материјал не се гледа.Оние дрвенине се сигурно поквалитетни ама од мое искуство ќе се лупа премногу.Еве мојот се исправува се движи се крева и среќа што е мрежа. Јас си лежам внатре со перници синко си игра...мир ми е ова што го имам,само како што кажав би купила поголемо зошто имам простор,не дека него му е мало мене ми е тесно да се испружам со перници.
Хахах да и ја имам голема дневна која димензија е вашата да знам што поголема да барам 150x180 гледам или мала е?
@Baby warrior И ние ја имаме истата во форма на хексагон погоре што ја поставила Хиџи, доста е цврста и квалитетна според мене ама е помалечка. Само што на мојот рачките ич не му се битни, тој си се исправа по цела ограда . Така да кога ќе почне со исправање секаде ќе си се држи, по маса, гарнитура…
Баш е убава ама мојава кралица сама ретко се заигрува ќе мора поголема да земам да влегувам и ја во неа на почеток па после кога ќе се заигра да излагам така правам и сега на подлога