Ако имаш простор гледај што има најголема 150*200 ја би земала за раат.Рачките му се интересни на почеток за исправување а сега да ги вади и да ги фрла па сам ги мести.И на нив закачувам играчки плус
Ми искочи едно рилче софата внатре ја имаа ставено во игралната хахахаха во америка / кога ќе ми текне со каков мерак и архитекти го правев станов а сеа ми е глобална игрална хахахха ама ај да е жива и здрава
definitivno se slozuvam, najdobro potroseni pari, deteto na bezbedno e i mozes da si zavrsis vo meguvreme nekoja rabota
Не ја имам се уште склопено, ни пак отворено, на фб читав коментари дека била цврста. Не ја имам уште наместено, се уште не ни е потребна, ама јас битно купив. Читав на фб задоволни дека биле, па ќе видиме. Мојата е 130x130, гледав имаше и поголема.
Јас ја имам земено 130x130 од Пи Ки и ми се бендиса, ептен брка работа. Цврста е, шипките имаат заштита околу нив за безбедност ако се удри. Мрежата издржлива засега, нема никакво оштетување иако ја туркаме со раце и нозе. Внатре имам ставено од оние коцките подлоги за да не биди дирек на земја, да е меко и потопло. Рачки има во Џамбо и плус голем избор на тему.
За рачки од страна јас порачав од тему исти се скроз, а ваква игрална ми кажуваа има во Мапет, ама немам проверено каква е. Нас ваква ни имаа дадено игрална и јас на 7 месеци ја прибрав оти веќе сакаше да лази сегде и немаше многу простор
Денес нарачав 150x200 ќе лежиме заедно во неа да дремнувам преку ден кога више навечер не спијам асално
Те молам ако не ти е проблем и линкче да ми пуштиш. Ние на таблет пуштавме ама веќе нема смисла па решив да купам како што треба
Од Фаларина,се полни има и сијаличка пригушено светло можеш и на количка.Од тему имав во канта отиде за кратко.
Секако, повели Не ми се праќа линкот, ќе се обидам поинаку.. Еве како слика, ова е..ама пребарај си и по убаво, може да го има по евтино од друг производител.. Инаку има пре убави white noise, ќерка ми е 2+ год уште и го пуштам, со дождот (и во исто време срцебиење) заспива...има и да си регулираш звук и да биде уклучено 15 30мин и 1 час. Се изненадив колку е добро, скоро година го користиме.
Baby gym бараш, гледај само да земеш рамна, не од овие со полнети рабови зашто не се безбедни, многу малце се користат и не се океј ни за tummy time, башка што немаат добар проток на воздух. На рамните им се вадат висечките наслони па можеш кога ќе почне ептен да се врти да ги извадиш. Пример за полнена: Јас бев задоволна од оваа перена 100пати, има огледало, едната играчка свири кога ќе ја потегли бебето, други шушкаат, тропкаат.