Од алиекспрес ми е нарачано пред повеќе од 2 години, линк немам дека не постои веќе кај тој селер. Ќе ти ставам слика од моето, ако можеш истиот модел да го најдеш. 2 години шушти секоја ноќ, никаков проблем не сум имала.
Ви Синсеј секогаш има, разгледај дали ќе ти се свиѓаат. Во Зара Хоум може да има, а на инстаграм има што плетат рачно по нарачка. Сега ми текнува само на lara_land_handmade ама има и други. Едит: исто и boho.com.mk на инстаграм
Во зара хоум во во east gate во детскиот дел како да видов нешто слично летоска ама / не сум била скоро да видиш
Пиклеров сет освен во Мапет што имаше така по пористојна цена, на друго место има? Еве нека не е и кај нас, нека е и негде блиску Србија, Косово, Грција?
На вакво ли мислиш? Баш преѓе ми излезе во каталогот од Лидл за 23ти месецов. Веројатно и Србија порано или покасно би го имало.
Грција дури и повеќе ми одговара, ама ќе отидам и ништо нема да има Откако пишав овде почнав со deep research и најдов некои прифатливи опции по продавници низ Солун, така да ќе се шета брзо за Солун
@specificone И нашата е слична како на @Noemi , со огледалце, едната играчка исто има музика ако ја чепне, другата е подолга како со прстен па брзо почна да ја фаќа и тресе, една е шушкавна… Мене ми е преубава нашата дека е шарена, таа од Ноеми прв пат ја гледам и уште поубава ми е за женско. https://bebehome.mk/product/tiny-love-подлога-за-играње-sunny-day/
Ја секоја вечер и го пуштам, душа му извадивме нашево ептен се погоди, топ си работи фен фен, нека брка работа, спас се беливе звуци