Од алиекспрес ми е нарачано пред повеќе од 2 години, линк немам дека не постои веќе кај тој селер. Ќе ти ставам слика од моето, ако можеш истиот модел да го најдеш. 2 години шушти секоја ноќ, никаков проблем не сум имала.
Ви Синсеј секогаш има, разгледај дали ќе ти се свиѓаат. Во Зара Хоум може да има, а на инстаграм има што плетат рачно по нарачка. Сега ми текнува само на lara_land_handmade ама има и други. Едит: исто и boho.com.mk на инстаграм
Во зара хоум во во east gate во детскиот дел како да видов нешто слично летоска ама / не сум била скоро да видиш
Пиклеров сет освен во Мапет што имаше така по пористојна цена, на друго место има? Еве нека не е и кај нас, нека е и негде блиску Србија, Косово, Грција?
На вакво ли мислиш? Баш преѓе ми излезе во каталогот од Лидл за 23ти месецов. Веројатно и Србија порано или покасно би го имало.
Грција дури и повеќе ми одговара, ама ќе отидам и ништо нема да има Откако пишав овде почнав со deep research и најдов некои прифатливи опции по продавници низ Солун, така да ќе се шета брзо за Солун
@specificone И нашата е слична како на @Noemi , со огледалце, едната играчка исто има музика ако ја чепне, другата е подолга како со прстен па брзо почна да ја фаќа и тресе, една е шушкавна… Мене ми е преубава нашата дека е шарена, таа од Ноеми прв пат ја гледам и уште поубава ми е за женско. https://bebehome.mk/product/tiny-love-подлога-за-играње-sunny-day/
Ја секоја вечер и го пуштам, душа му извадивме нашево ептен се погоди, топ си работи фен фен, нека брка работа, спас се беливе звуци
Здраво на сите. Дали некој од тука случајно продава од Пикси малите книгички на топер? Имаме голем дел, извртени сите книжари низ Скопје, бараме нови Фала ви, се надевам немам утнато тема
Здраво мајки, да ми препорачате добар трицикл. Од кој сте задоволни од квалитетот, да биде удобен и да се склопува за во кола. Го гледав овој модел? Дали некоја го има истиот?
Зависи, некогаш за една недела некогаш и за две. Можеш да видиш ако тргнеш кон чекаут ќе ти каже точен датум кога би стигнале уште пред да нарачаш. Најчесто е точен, поретко да закасни некој ден сега некогаш имаш опција и од продавница да подигнеш, некогаш така е побрзо, ќе ти каже исто при чекаут за да избереш ако е можно