Majki kade mozam da najdam vakva guma za bebence da mozam nodzinjata da i gi piknam? Jumbo i anakonda barav nema.
https://www.facebook.com/groups/203...94562564090128/?sale_post_id=2094562564090128 еве нешто слично праќаат и по карго
Мајки, ај малку помош, каде можам да најдам кошула и пантолончиња за син ми, од 0-3 месеци? Барав во Охридов нема, во хим нема?Ви благодарам
Ajde mami pomos. Barame odelo, klasicno, crno, so bela kosulka so masna so se. Znaci odelo isto ko za vozrasen ama za dvegodisno dete. Deverce ke bide mazeto na majka Vo Tives ima ama golemo mu e najmaloto sto go imaat Kaj da baram?
Zosto da ne? Epten bliska svadba, najblisko semejstvo. Da bidat isti so tato Epten mi e merak taka da go doteram mazeto na majka Ne mi tekna vo Zara da zirnam, vo Waikiki imase ama ne bea bas klasicni ko sto baram.
Jas ne sakam deca da se pravat kako cicinja Zosto ne se stosni pantaloncinja i kosulka? Dole sandalki ili espadrili? I plus moze pak da gi nosi odvoeno plus
Во зара има одело 100%. Е сега големини не знам дали има, баш минатата недела го видов, се насмевнав. Ни јас не сум за одело, ама ова во зара ми се чини не беше лошо. Па чекаме слика.
Sekoj so svoj vkus. Jas bas sakam koga ke vidam detence taka doterano ili pak devojce so tutu fustance. Ednostavno se topam eve primer. Neli e dusa Hahaha i jas se zbuniv za moment
Прашање на вкус. Јас вака дете не би облекла во никој случај. Мислам дека нема да му биде пријатно. Кумата ми донесе за малово две оделца, сако, панталони, кошула и лептир машна. На драго срце би ти ги дала, ама до годинка се. Ниеднаш не се облечени.
Имаше во wenice. Јас моево за свадбата на сестра ми нејќев одела и лептири.... Ме пукнаа гостите зошто бар лептирче не , тетка му праела свадба... глупости , а пак си беше најубав Некако мали ми се за толку сериозно облекување а и да не се осеќаат стегнато
Napravivte ko sekoj den da go oblakam vo odelo bog da cuva. Prasav kaj da najdam a ne dali da go oblecam i taka nema nisto da mi smeni tugjoto mislenje.