Не преферирам таква работа да би купила од Тему, ама би сакала ако не ти е проблем да ми пуштиш слика па може ќе се премислам
Sepak vash izbor neli, mojata ne e povrzana so telefon, ne sakavme takva, ne e na wifi poradi bezbednosni pricini, sega vidov ste pisale sakate da povrzete so telefon
Епа тоа ми е и мене заради безбедност и скептик сум од Тему да земам, затоа барав некоја проверена продавница што продава.
Здраво. Дома имам ваква кадичка со постоље што се склопуваат. Сакам да нарачам за подарок ама ја изгубив страницата. Знае ли некој каде можам да најдам??
Каде да најдам квалитетни штитници за ќошиња? Имав нарачано од Тему ама сам си ги одлепува и одма пробува во уста да ги стави...
Јас земав два типа различни од џамбо, ги простудира и ги извади за 24h / ги фрлив одма, едно прееска во игрална и најдов се занимаваше со него
продаваат, ново неотворени со етикета, блузичето е величина 2ка Banz, 50 УВ заштита. 2100 комплет или 1200 само капче, 1200 блузичка.
Здраво. Дали има некои како чаршафчиња со ластик за корпата од количката и исто какви непропустливи подлоги ставате во корпата од количката?
Не сум ставала ни едното ни другото. Обично чаршавче можеш да си ставиш, ќе го потпикнеш малку од страните ако сакаш и не се вади. Не сум сретнала со ластиче за во корпата, но мислам ако ептен сакаш такво, може да ти сошијат по мерка, на форумов ги спомнуваа bombaciioo.
Сум немала корпа, 2во1 беше што се прави и како корпа и спортско седиште. Само тетра ставав од горе и толку. Конкретно за чаршивчиња пред години куп гледав на Алиекспрес, веројатно и на Тему има https://share.temu.com/QN3UveO0chB Пример ова или по мерка шиени да порачаш