Гумени имаш во Мат стар по 250-300 ден. А во Waikiki има обувки за во вода 300-350 ден, ама 21-22 е најмалото бројче.
Здраво. Од каде можам да купам ограда за спална, ама да е долга 2 метра? Гледам има во Пи-ки, дали сте задоволни од нив?
Јас прашував во Пики немаа ништо на залиха од големи оградици пред 1 недела, во Бејбицентар ми кажаа ќе добијат наскоро залиха, 180цм имаат они на ФриОн.
Од Пики имаме, 180см е и си брка работа, супер е, ќерка ја нема срушено сеуште . Во Алф Кидс на Фб пред некој ден имаше реклама дека имаат огради. Пиши и таму.
@Noemi и јас прашав и ми кажаа дека немаат. Ќе прашам и во Алф кидс и Бејби центар. фала многу, девојки!
Во Локо Кроко секако ќе најдеш, околу 100 и нешто денари се белите на парче, а имам забележано и со дезен.
Дали има некоја од тука нарачано гнездо? Исто предложете ми online страни од кои имате нарачувано и сте задоволни
На ќерка ми многу и помага од Uriage sos стикчето 0+ е и за комарци и еднаш ја имаше нешто полазано, ја мачкав одма и помина истиот ден.
Да ми предложите продавнички за бебиња (не онлајн) за да купам нешто за излегување од болница за женско бебе!? Не од тие сетовите по 10 парчиња, нешто интересно да сте виделе...
Женски од кои патики 21/22 број сте задоволни? Во смисла да се лесни и флексибилни..дали од kk или да гледам nike adidas. До сега бевме со проодувалки од кеги ама мали и се веќе, сандалките уште ги носиме. Земав од скечерс ама се сопнува мислам од нив.. премногу се крути и со висок ѓон ама ај на мм му се свиѓаа многу ептен се кјут розеникави со светки ама ке почекаат малку сега практични ни требаат
Имам ваков релаксатор ама го изгубивме полначот, некоја да не знае каде можеме да најдеме ваков полнач? Мислам за овој релаксатор (ако некоја од вас го има секако) https://topolino.mk/product/relaksator-bella-set-grey-concrete-lionelo/
Каде да најдам тањир за бебе со капак ама да не пропушта каши? Сабајле купив од локо кроко и пишува не пропушта ама направивме лом