Мислиш на онакво како перниче. Знам дека имаше во емцименци, за чико, а ако не се лажам и во Bebe home.
Да да такво. Транспортерот ми е на чико, но го наследив и неможеле да го најдат тоа... Баш ќе провериме во енцименци.. Фала ти
и јас ја имам само пластиката од транспортерот, може да се најде навлака? тој е секако кога ќе почне да седи, ама мислев дека ќе мора да купуваме ново, а и не знам што марка е
Енци менци, отвори на сајтот имаш цени за се, плус и други боички @victoria а тета од МК Картерс ли пазарела
Гледав на официјалната Картерс страна каде каде поефтино од кај нас... само кај нас е изгор. Има на Алиекспрес се наоѓа нешто од нив... сум порачувала
Јас сум регистрирана и добив купон за попуст, ама за жал не третираат како земја од трет вид и немаат испорака за мкд... А какви распродажби имаат... Да се чудиш.. И не ги окривувам.. После сите скандали што поштари отворале пратки, луѓево намерно кликале дека не им стигнала роба , барања за рефундација.. И алиекспрес ќе забрани испораки за кај нас
Има достава за Македонија ама се плаќа шипинг од 5-7 евра. Ама и така се исплати, еве пример овие со се шипинг ќе дојдат околу 13 и 11 eвра, што тука нема шанси да се најдат за таа цена.
Испорачуваат преку алиекспрес ... А не преку официјалната страна... На спојлер линкот има листа, со еден клик се појавуваат Спојлер http://www.carters.com/cs-faq-international.html?id=carters#faq3
За танспортерот ли викаш кога ке почне да седи? Тој е од рагање, од 0 месеци. И ако ти е останата само пластиката мислам дека навлака нема да ти заврши работа. Зошто помегу пластиката и навлаката има еден подебел слој како стиропор.
Да, јас мислев дека за Алиекспрес пишуваш беше спомнат во муабетот, сега гледам дека за официјалната страна мислиш, како и многу други што немаат достава до Македонија за жал.
Се извинувам тогаш. Но и некој седишта ти се од 0 месеци. Види си убаво. Да ти кажам искрено и мене ми дадоа едно старо само пластиката. Од користење сунгерот му беше цел изеден. Секако пробав, не го биваше. На крај си купив ново.
Отворив на Али да видам што се нуди и еден избор прича ти причам, а нешто повеќе ти се допаѓа нема шипинг