https://www.facebook.com/mina.fashionkids Кумата од овде и го зеде фустанчето. Има преубави свечени модели, ама не се со тул и слично туку баш се нежни и недекојдневни. Од сегде каде што баравме овде беа најуникатни. Пиши им на продавачката нека ти слика многу е фина, или понеделник после работа доколу сакаш ќе поминам ќе ти сликам јас. Еве го фустанчето на ќерка ми.
Istoto me interesira i mene.Za rodendenot na malata sakam nesto specijalno ama ne tulovi i cipki.Stranata so ja postirase kiki riki nemozam da ja otvoram,poso nemam fb.Ako nekoja mamicka znae kade vo Sk moze da se najde ensto ubavo neka pise.Gledav ovde kaj so sum,nisto oko ne mi fati
Видов дека за количка си гледала една од Чиполино, па јас би ти ги препорачала Алф кидс-Прилеп бидејќи имаат огромен избор на Чиполино модели а поевтини од таа (ако сеуште не си ја купила). Со нив можеш и онлајн да се договориш, праќаат до дома. За гардероба во Скопје јас би ти ги препорачала Анжи, карши порта Буњаковец.
Имате некаде видено во ск кошулка на долги на која ракавите и се подвиткуваат, а е со руска јака за бебе 1 година? И убави тексас шорцеви? Зара последњн пат празни рафтови начекав, мадркеар само карирани кошули..е окаиди не сум била а дрига идеја немам каде да барам..по локалниве дуќани имам чувство дека се наоѓа само памучни фини работи не и ова...
Majki pak ke prasam, espadrili ili mokasini kade da baram? Se do sega sto vidov e za pogolemi decinja
Не ми се порачува без да ја видам , затоа барав предлог поголем продажен салон да можам да разгледам. Ќе ми треба цврста количка ,често одиме на село па многу ми се битни тркалата и конструкцијата да се цврсти . Плус може ќе фатам некој попуст со пазарење на повеќе артикли од едно место Анжи имаат ли мали бројчиња50,52? Карамел ќе одам само заради тоа. И ич не ми годи возењето во кола и шетање бргу отекувам и ме фаќаат грчеви , па нервоза од жешково.
Зара купив ама штом си била значи нема Јас купив без руска јака ама имаше и со. Тексас шорцеви од окаиди купив ама има месец,месец и пол. Во рамстор види.
Освен во еуроалба кај има производи на Нук? Се што ми фати око кај овие викаат немале на залиха, а објавуваат каталог на нук со милион шишеца, тањирчиња, цуцли и сл. Ако знаете друга продавница со производи на Нук, што ги има на фб, за да можам да нарачам по карго да пратат, посочете ми ја.
Мајки на ќеркичката ќе и правиме прв роденден па сакам во стилот на мини маус да биде облечена ама неможам да најдам фустанче свечено мини или комплетче некое немора фустанче да не знае некој каде може да има фала однапред