Majчиња кај да најдам исти фустанчиња (посвечени) за годинка ипол и 8 годишно девојче? Предлог може и он лајн само сакам да се исти.
Има во Хелоу Бејби во Бисер подлоги за во количка, памучни и меки, со мини перниче. Ние таква имаме, имам постирано слика во темата, да ја најдам ќе ти ја пуштам.
Majki ve molam ako nekoj znae da mi kaze? 1. Kade se prodavaat mali detski masicki so likovi nacrtani, primer so batmen, superman i sl? 2. Dali nekade ste videle golemi posteri/lepenki za na zid isto so batmen i sl? Blagodaram odnapred
Стикери има на фб една страна стикер хаус има секакви по 400 ден.и од кинеска прод.сум купувала по 100 ден.ама брзо се одлепуват тие. А масички во сите поголеми и подобро снабдени продавници за детска опрема.и на нет гледам има.
Што пишува како име на дуќанот? Јас пројдов викендов таму, не можев да го најдам дуќанов, а баш ако го видев ќе застанев. Малце помош??? Ќе идам пак
Ќе излезеш од задниот влез и одиш према полициската по уличката. Одиш едно 200 метри и од лево ќе го видиш. Убаво е означен.
Во кои продавници да барам дубак или џампер меѓу 3000-4000денари, квалитетен, и покрај советите дека не чини да се користи се решив да купам, ова е неподносливо веќе, не се додржува живецот, има скоро 11кг ))))