Јас си купив од оние комплетчина за новороденчина од 5 дела, по 600 ден. беа, а во мојот град 850. Секако ќе купував само на 4 комплетчина што зедов заштедив 1000 ден. Едино ми е криво памучни кебенца, пелени како да ги наречам нз бев снабдена не сакав дома да трупам, а чинам имаше тоа добар избор. Инаку Карамел имате и во енци менци. Зедов и држачи за цуцла 150 ден. се, чорапчина по 100ка, а гратис добив триаголници со магнет назад и доста подебел материјал како дупли.
Го ставам, за кратко време припиштува со заоѓање, не покажува некоја желба за лазење, само седнат на земја да си игра нема проблем, ама не можам па да мрднам така, до вц не можам да одам, исто е и во оградата за играње, ќе се свлече или ќе падне на страна па ќе се набоде на некоја играчка и пиштење до заоѓање се дешава, не може да си стане сам, дебелко е, он се труди ама не може и запиштува. Затоа сакав џампер ем тло малку да осети ем да не се секирам дали ќе падне и ќе се повреди. Инаку бев против затоа и немам земено до сега, ама многу е тежок веќе, не можам да го држам да рипа и да стои, а и не е ни учен во раце, с'клет го фаќа за кратко, затоа се решив, ќе земам, па нек скока. @tambelina фала за сугестијата, ама ова скапо ко што гледав 11-12 илјади, многу ми е. @kukla21 гледав на нет, ќе одам да ги ѕирнам и во живо, пошто не знам за таа цена ја што барам ќе морам да видам да не се ептен па крш.
4.500денари отвори им ја страната на ФБ има цена . На Фишер Прајс е џамперот и јас ќе го зимам од искуство со најголемата ќерка со истиот бренд ептен задоволна,па на другарките им го позајмував и го поклонив на крај целосно читаво.
Даа стварно е толку, сега на нивната страна отворив, тој ќе си го порачам Па мене не знам кај ми искочи истиот со цена 11.990денари, ама 100% сум сигурна дека така видов, а и на пазар 3 или реклама 5, сега го гледав на старо на еден оглас 3500(продаден) и на друг оглас 6000денари. Фала многу
Имам вакво за помалата ќерка ама воопшто не го сакаше, многу тешко за возење, а другите две (демек) варијанти клацкање и со тоа подлогата под нозе (шлајфање во место) скрос без врска . И ете го во подрум фаќа прашина. Кога ќе ја ставев само нервоза ја фаќаше од што едвај се движеше со него . Тоа е моето искуство. Џабе фрлени пари ми беа(сакав да заштедам).
Овој џампер на ФП да ти бил до 12кг, па моево сега е скоро 11кг, нема сврха да го купувам, сега пак сум на почеток.. оф мукиии
Па сите се отприлика толку. Горе доле до мах.15. Ние го имаме тој од пики. Имаме и егзостер. Во егзостер ја оставам кога одам во вц. Во ова многу рипа и се џитка. И побрзо некако и здосадува.
Ја се извинувам, морам да прашам што е тоа ''егзостер'', прв пат слушам, некоја направија што изморува деца?
Јас ова го знам како exersaucer , седиштето се врти 360 и исто во него може да си рипка бебе (во самите пластични ногарки има федери) само неможе да скока колку во џамперот.
И јас незнаев такво е ко погоре. Имало и baby activity center. Сеедно. Ние имаме вакво нешто Едит, сеа баш прогуглав, изгледа јас си го викам егзостер, така сум запамтила. тоа да ти било exersaucer.
Те молам ако не ти е тешко слика ,цена и од каде е вашето што го имате ,по нет никако не можев да најдам ваков модел кај нас во Мк. Нешто "слично " видов во Либерта ама некако празно со играчки од околу е па не ми се допадна воопшто.
Zenski baram lulaska- krevetce prenoslivo za decinja mali? ama da ne e bas malecko ko za bebinja , 1-2 godinki detence
Itno mi treba info kaj da najdam guma za olivanje za bebka godinka ipol od tie so nastresnica gore sto se zelka, slonce kakvo bilo ama da ima dupcinja za nozete @eli25 @kukla21 znam deka imavte kupeno?