Ова кога купував го гледав многу е мало, ниско... ич не ми се допадна мене. Јас па џабе го купив џамперот, не сака повеќе од 5мин да седи, а додека ја пикнам научна фантастика, нозе крева до мишки дека не сака да ја ставам, па ке ја пикнам едвај и 1мин се жали, па малку ке поседи Боље да си земев за на врата.. да си скокаше повеќе... овие со подлога доле, некако не се одбиваат интересно, ако зимате и обавезно да земете со ластици, седиштето што виси... мислам тие каде каде се поинтересни.
https://goo.gl/images/k3xtgA Нас ни е подарок. Незнам цена, толку отприлика. Не ме фаќај за збор мислам од Лотус Струмица дека е. И толку играчки има. Тие трите високи, коњче и тие човечињата ги глода, има музичко едно со две копчиња, волан што крцка, едно топче се врти и обрач со две што се преместуваат лево десно. Тоа празното масиче и го полнам со играчки и една по една ги фрла.
Од ЈУСК земавме ние и ептен се убави, многу квалитетни, немаше 120х60 па земавме за кревет 140х70, ама тоа не игра никаква улога пошто се со ластик.
Мајки каде може да се најдат убави фустанчиња за бебиња? Односно за 1год бебе, такви некои свечени, џиџани, пуфкасти
Не е од Ск Фана и сигурно не е од Ск фустанчето... Ми текна на OVS, таму има нешто интересно? Не е за мене и не сум разгледувала...
@kiki_riki исто имаше убави фустанчиња на девојчето за крштевка, Битола е она ама може има дуќанчето онлајн продажба, па и ене кај е Бт