Аиии ама сум луда @KidA нема кафич, нешто се збунив и измешав јас. Инаку баш за играчки е само дуќанот...
Само ако купуваш од Џамбо, бар јас кога купував беа горе кај касите најлево кај што има работи за мафини, модли, има постоље за мафинки, не стојат кај џиџи миџи работите за роденден... Инаку не се како цефки овие, туку се баш стапчиња, не се пластични.. тврда хартија се, онаква како лижавчиња некои што имаат, само подебели.
Кај да најдам балетанчиња или од оние кондурчиња со каивче напред, ни требаат за првиот роденден? Праска боја да биде или розеви. На малата стапалцето и е 11 см, овде нема толку мали
Jas zemav tuka od Str.So kaivce i bas ja stegaa nogata.Imase razni boi.Ama ne mi bea ubavi i gi vrativ.Pa gi kupiv onie sandalkite,i niv utre ke gi vratam.Eptem pisman agija sum.I uste nemam stokmeno za malata @mariz fala mnogu.Bas takvi baram.Ke pustam bratucedka da mi zeme
@stevemila ако не најде братучетка ти од џамбо (одамна не сум видела), ќе ти пратам јас 50. Имам порачано од алиекспрес одамна и ми стојат. Си ги чувам сега за роденденот на дунде. Ама 50 би ти дала без проблем.
Од Џамбо, книжари, пазар, локални продавнички за играчки... Реално тешко се наоѓаат асални шноли да држат убаво, обично не гледам прво изглед туку ги крцкам сите да видам кои се нај јаки Во Џамбо имаш убав и најголем избор.
Miss Spice имаат убав избор на џиџи миџи за девојчиња, посебно шнолки, последно видов едни убави со пеперутки во Молот