На Бит Пазар имаш во дуќаните за детска облека,има со бисерчиња,со светкави каменчиња,со чипки,цветчиња.Има и такви тракички за глава,има и со голем цвет.Само цени не знам колку им се
Мајки маша и медо плишани кај може да најдам? Ама квалитетни да се и да не мирисаат на кинеско. Оти имаме купувано ама ептен мирисаат и после перење.
Moja preporaka za sterilizator e od Bebe home, edna godina sekojdnevno masta mu ja izvadiv Plus e 3 vo 1. Sterikizator, zatopluvac na sisinja i teglenca i gotvac na parea. Go zedov lani 4000. A imate poevtini sterilizatori i po 2500 za vo mikrobranova. Mene licno elektricen mi e nezamenliv.
@Belabelinakinder http://www.encimenci.com.mk/sterilizator-za-shishi-a-2-vo-1-chicco-739200000 Eve go
@Belabelinakinder da da super e , epten sum zadovolna , se stavam vnatre i cucli i sisinja , sobira mnogu . A moze i samo eden del za pomalku ako sakas .
Nema nii da go iskoristis najiskreno. Ene go mojot sedi neotpakuvan, necepnat, veke godina dena. Ja se nauciv na raka da si go banjam, t.e da go drzam so ednata a so drugata go polevam. Sega e golem veke za adapter.
Имаш во Џамбо и пластични и сунѓерести.Јас си купив пластично и реално ми заврши работа до накај 6-7 м.
Нас ни падна папчето и денес ни рече да си го бањаме легнат на адаптерче. А ти мила како го бањаш сега со лицето на бебето накај тебе?
@Eli87 ние купивме но така си стои, од енци менци. Не ми се остава на тоа некако. Се навилнавме мм го држи газето и половината му се во вода главата над , нагоре свртено не со главата надоле . Така може понатаму . Па јас го полеваж со водичка и со крпичка го тријам нежно. После само плавење