Ма не само Скопје, од секаде не има. Се чудат како цела држава полуде по мечево што бизнис им направивме...
Naracav i jas @emkaemka pusti merak za medo vakvi bevme po teglicinjata od vero.Jas prasav vo Lotus-M uste pred edna nedela i se tokmev da naracam Denes prakjale utre/zadutre ke stasalo
Мечето пее и збори на француски и холандски, нема англиски штета За јачина на глас има две нивоа, ама не е многу гласно нормално е Ако не го исклучиш по некое време само се јавува те вика Пробувам видео да ставам не можам или не знам како
во прикачи фајл не бива? Нек учат децата и други странски јазици. Англиски и така ќе знаат не сме нормални еј!
Јас сум најголема будала Вашите барем родени се, а јас на моево уште неродено ќе му купувам . @emkaemka пробува да ме убедува да не купувам со прашината,да останат за вас повеќе.Ќе има за сите,колку наваливме ќе донесат нова тура камион . Туку @monik55 чорапчињава од Сара Фешн летни се или дебелки,зимски? И сакав да прашам,на веб странава на Тритекс гледам има 50% попуст. Бил некој,уште трае и до кога дали знаете?
@Verba Туку @monik55 чорапчињава од Сара Фешн летни се или дебелки,зимски? Чорапите се убав квалитет, летни, тенки, памучни. Но, ластците им се лабави, што е добро, ама мојава ги вади за неполна минута. Па така воопшто не и ги ни облекувам. Чорапи од ваикики и купувам. 5 пара за 200 денари.
Попустот е додека има на залиха. Ама многу многу не се лажи со Тритекс, имај на ум дека се развлекуваат, купи 1-2боди или шпикозни па сама ќе видиш, не трупај
Јас купив 6 пара(баш од тие причини мекани тенки) и ене фаќаат во фиока синче за минутка ги соблекува.Исто и јас сум презадоволна од ваикики
@emkaemka Така и ми беше планот. Чинам @kukla21 имаше пишано дека се развлекуваат. Колку за проба две,три да земам. @Leo_29 и @pile30 фала. 3начи во ваикики чорапчиња да купувам. Моево ќе е доцно есенско бебе,ќе ми требаат подебелки. 3емав едни подебелки од бебесупермаркет ама многу скапи ми се видоа 120 денари пар. Сакав да ве прашам, кое бројче за новороденче да го барам од Тритекс. 50-ка?
5 пара се 200ден.но вредат за парите само тие ни успеваат на ноџе зошто се друго за час го соблекува...не му се потат ноџињата во ваикики чорапките...башка што има преубави дезенчиња... Феминки ги фалат и на Карамел и H&M јас лично немам искуство нека кажат феминките што користат од овие чорапки... Зимај тоа што ќе ти фати око по две три работи не трупај и по самото бебе ќе си се водиш.Еве Мадеркер и Зара бодињата ми се направија ко вреќички што баш ми е криво а моево е глувче во ширина а долгичок....и должина ок а ширина ко да сме ги краделе од жица ова е мое искуство...затоа велам по бебето ќе си се водиш се е индивидуално
Многу е убаво мечето, со здравје да го играте @verba врзи го во кеса за да не фаќа прашина. И јас си имав купено и добиено бебешки плишани играчиња уште пред да се родат
Женички,ве молам тагнувајте ме со големо В јас сум гооолеема Верба. Имало членка и со мало буквиче,да не одат таговите на погрешно место. Се извинувам за несоодветниот пост,се надевам на разбирање од модераторите. @monik55 фала на одговорот. Каде се наоѓа Карамел точно сакам и за тетра таму да одам. Читав најефтини биле.
Оххх, баш видов дека има и со мало В, па го преправав во големо, но незнам како на крајот пак излегло со мало
56ка во Тритекс, зашто знаат и по едно перење да се соберат Јас големи бебиња раѓав, 50ка од ништо не купив 56ка според мене, зашто и кога ке се родат, одма како квасец растат...