Еее од каде па француски и холандски, ама комбинација ставиле...тууу се разочарав. И ти од Лотус го нарача?
@@Verba Карамел е позади полициската станица бит пазар. Бебето верувам знаеш каде е бидејќи се гледа од улицата. Одиш позади бебето и тргнуваш кон полициската станица. Одиш дур не го видиш карамел од лева страна. 100-200 метри.
Фала @kukla21 ќе одам следната недела и така сум кај матичниот. Знам каде е Бебето. Многу ми е лошо таму за паркирање,дива лига е.
Каде можам да најдам низ Битола убава и квалитетна бебешка облека и да има повеќе избор на бои? Каде и да одам се е розево или џиџано. Во вајкики се во машкиот дел гледам, за девојчиња се розе е. Не дека имам нешш против бојата, ама не ми е интересно така. И ќе почнам машки да му купувам.
И јас купувам машки парчиња ако нешто многу ми се допадне, ич не се замарам. Тешко наоѓам женски работи да се во црна, зелена, портокалова боја, или со некој интересен принт на маица. За девојчиња обично сѐ е со мачиња и еднорози
Во нашево вајкики за ептен мали бебиња само розе е. Може ако донесле нешш ново сега. Треба да се провери.
Да не сте виделе случајно негде вакво нешто, или нешто слично. Го има во Charly baby ама 2000 ден. Некако скапо ми се виде