Од таа страна мислам не, ама има на AliExpress http://s.aliexpress.com/Q7z6FB7N?fromSns=Copy to Clipboard (не знам колку добро е искппиран линкот) Има официјална страна/продавница на Али. Нарачав вреќичка за спиење ќе видам како/кога ќе стаса.
Мајки каде да гледам трицикли оние со рачка. Во локо кроко не ми се баш баш. Гледав едни на фб околу 4000-5000 ама ја заборавив страната. Значи да не се поскапи. Одвен на пластичарска и енци менци?
Во Крш има слични, јас го имам веќе 3 години и сеуште работи со истите батерии Мислам дека сеуште ги имаат во продажба, лани ги видов, околу 1000-1200ден беа: Кога еднаш ќе го притиснеш мешето свети фиксна бела светлина која прожектира бели точки, а со притискање втор пат ја пее "twinkle twinkle..." и светлината се менува во различни бои. Имаше и други животинчиња освен кравата. Имам купено и поевтина варијанта на прожектор, желка од Локо Кроко. Не беше повеќе од 400-500ден.
Ве молам препорачајте ми ако знаете место каде можам да одам да ми надуваат балони со хелиум кои јас ќе си ги купам, повеќето се балони од латекс, и само два се од алуминиум, ама да не ме одерат, сега кога почнав да се рапрашувам видов дека не се здрави со цените овие по цвеќарите па и не дозволуваат со мои купени балони. А да не ви кажам дека за една бројка со хелиум ми побараа 900 денари... луда работа. Исто така кажете ми ако знаете, од каде и за која цена можам да купам макаронс колачиња, знам дека во Марфи се 30денари парче, се прашувам да не има некаде поевтини.
Mene mi duvaa moi baloni onie sto prodavaat vo park pred movceto sto vodi vo luna park. 50 den balon môj,100 den nivni.gi ima i na fb da se dogovoris prethodno i na denot samo da gi podignes.
Балон бројка во Сити Мол 800 ден, во Рамстор 600 ден, на Али не надуван со шипинг 2 долари Ако ти треба за повеќе балони најубаво да си купиш боца хелиум, порано земаше мм од некаде преку фирма, немам инфо ама може да го прашам. Околу 50-60 обични балони дувавме со една боца.
каде може да најдам вакво бордо тука во Македонија има во косово ама не ја делат од креветчето а баш мерак ми остана