Каде да барам гумени чизмички? Низ капитол и бисер нема. Обично во просветно секогаш има ама сега немаше. Има едни од батко и ама уште се големи. Сакала да шлапка во вирчиња
Во Зара имаш жолти со бел ѓон 1290ден . https://m.zara.com/mk/en/yellow-wellies-p19091303.html?v1=6546069&v2=1080015
Прашањево го поставувам тука зашто ми е итно, а и за малата ми треба. Препорачајте добар блендер и од каде зашто нутрибулетот ми се расипа.
Нас вакво ни купија на подарок, ама рано е уште за седење поисправени, ќе почека. Многу е цакано буфчето.
Pamuk e materijalot. Izbor nemase bas, belo so zeleno i belo so zolto imase i belo so rozevo mislam ama ne gledav rozevi
Мој совет рачен пасатор да земиш. Кај мајками имаме таков земено за малата, ем сама можеш да регулираш густина, ем можеш помали количини. Дома го имам булетот и пр едно јаболко неможам да избленирам. Мора поголема количина.
Јас не се согласувам... со рачен блендер премногу течни излегуваат кашите како сок... пробај однеси го нутрибулетот во сервис кај нив зошто незаменлив е за со бебе буквално се можеш да ставиш... рачниот блендер е за некој овошја само, месо, морков ... не можеш со него
Месото многу подобро излегува со рачен блендер и не мораш вода да користиш за работа. @Black girl земи нешто да имаш за сега. Бебе за брзо ќе ти јаде неблендирано
Па зависи баш и каков рачен блендер ќе земеш и од колку пари. Мојот на пример е и со сецко и во него ореви, бадеми, бисквити се прав правам. А не па со блендерот да не можам месо да сомелам и варен морков. Ако се купи некој најефтин можеби е така. Дома кај моите имав еден од 1000 и не го биваше баш. Јас искрено од мојот сум презадоволна. Со росвајтна рачка е што се вади и може и жешко да се блендира. Предност кај рачниот е што може да блендираш и крем супи, чорби и големи количини. Да се искористи и за зимница. Јас со него и мармалади правам и домата и се. А со обичен блендер освен смути и кашичка не можеш друго. Мислам дека вреди да се инвестира во поскап рачен, зошто се користи и за по натака. Еве јас на пример немам бебе сеуште ама буквално за се го употребувам дури и како миксер со тој додатокот како маткалка. Полесно ми е од миксерот да го валкам.