Не. Не знам ни дали да ги пробам, вакви производи знаат да имаат екстра шеќер. Кремот од ф'стак е преблаг на пример, не знам дали овие би биле поразлични.
Можи и да нема шеќер, ама има стевиа или што знам веќе, тие вештачките се дури и поблаги од обичен шеќер. Барем јас имам таков впечаток.
Каде можам да најдам млеко од индиски ореви и колку пари е одприлика? Барав по маркетиве меѓутоа освен бадем, овес, кокос и ориз не гледам др
Во рамстор нема сигурно, само за веро не сум сигурна, не ми е успат не сум влегла. Ако провериш фала ти многу однапред
Овде ѕирни, повеќето се веган: https://naturalife.mk/product-category/кремови/ И на leska_craft џандуја кремовите не содржат млеко.
Во Амбросиа донеле.. Јас истото што го има таму, го купив од Истанбул 5 евра.. не знам кај нас колку е
Не сум те заборавил, ама заглавив со работа, ќе одам после, ќе ти видам сигурно. Купи си Лактаза од ДМ и лапај каков сакаш, само пази, не е само лактозата проблематична. Инвертни шеќери и слични работи можат исто да ти прават проблем.
Зошто??? Инаку, @awkey Има млеко од се, сем од индиски, дури и од лешници најдов... во Веро 2 во СК нема.