https://verodrive.vero.com.mk/shop/корнфлекс-виталиа-без-шекер-300г Овој на Виталија и уште неколку има предложени на страната.
Ne e istiot, a karamela kvaliteten namaz bi trebalo da ima vo golemite marketi. Jas go pravam doma so hopla i puter, pobaraj na yt ima recepti ednostaven e i lesen za pravenje
Каде во Скопје можам да најдам украси за мафини, колачи и сл. На пример топчиња и други форми, златна прав, чоколада во боја?
Каде може да најдам Спелта во зрно? Да не сте виделе некаде? Или уште подобро ако некоја користи да ми каже од каде ја купува. Онлајн гледав на страната на Белина но Out of stock е веќе некое време а мене ми треба за брзо, не можам да чекам да добијат.
За маркети не знам, во Дм има, и во Зегин и цената е над 500ден. Ако аи од Скопје La soy кај Соборна и во Веро Џамбо исто имаат и со вкусови
фала ти, најдов во џамбо во ла сој кинеска мача за 380 ден 50грама да пробам. во дм не најдов не знам имате видено негде? проверив ист гејт и џамбо
Некои од овие имам видено во Дм. А ако конкретно си барала од нивна марка Дм био, тоа не знам дали ги има кај нас, јас имам гледано на сторис на инстаграм кај србинкиве Дм био Мача како стикс се и едно е за една употреба. Иначе проба? Ти се свиѓа?
Кажи баш каква е, јас многу сакам да пробам мача, знам дека има во Ла Сој и Зегин, и во ДМ, ама страв ми е да не не ми се допадне. И не знам како се приготвува плус, дали да ја пијам како чај или ладно мача лате. Во Зегин гледав имаше бамбусова маталка за мача, наводно така оригинално се приготвува мача, ама беше некоја луда цена, и викам уште да тропнам толку пари на тоа, а да не ми се свиѓа, подобро не.
Прашав еднаш, ајде пак Каде прават убав тирамису? Сум земала од Апче, на ништо не личи. Сум купила по маркети, исто. Имам преубав јадено само во Бела Виста. Кажете слаткара кај прават убав.
Јас пробав сега брзо со правев дома, иначе не сум љубител ни на кафе па сега не можам да кажам Поубаво е од кафе Според упатства од тик ток, мачата најубаво се 'топи' и соединува со млака вода без грутки (доколку немаш маталка) јас ставив во стаклено шишенце и горе доле неколку пати и баш излегува како со маталка, прави малку пена На друга страна во млеко ставив малку мед и измиксав во блендер и ставив да се стопли, блендерот на млекото убава пена му направи, после ставаш мачата во чашка и млекото од горе. Има вкус на зелено, спирулина и не е не знам каков Wow вкус ама не е лошо и поздраво е отколку кафе Јас ќе ти кажам за Поздрава варијанта па ти одлучи си дали сакаш да пробаш, во Healthyish -Лептокарија, многууу беше убаво и баш онака Creamy, не знам дали го имаат во редовна понуда или како некој Special ама вреди да пробаш според мене Без разлика дали си во некој Fitness&Healthy lifestyle или не, секогаш има подобра опција од класичните со мнооогу шеќер
да денес направив мача лате, супер беше! малце поише ставив мислам од што треба па појако ми беше од што имам пробано друг пат ама утре ќе намалам пола лажичка да видам. а на сликава пишува белина значи може и они да имаат во ист гејт(или онлајн). мене ми се свиѓа баш али имам пробано веќе така да знам. оваа кинескава е доста јака ми се чини(имам пробано јапонска претходно), или можда дозата треба да ја намалам. исто можеш да пробаш во Edge specialty coffee спремаат мача лате да видиш дали ти се свиѓа а иначе за спремање јас ја спремам со тоа за матење нескафе ахахаха, ставам мача и топла вода малце и матам така една минута. после топло или ладно млеко по вкус и така супер е
Би требало да ја имаат и во EG и кај цветен пазар па и онлајн Иначе и мене ми е Ок вкусот на домашнава, а немам ниладе пробано па не знам дали оваа од дома е подобра/полоша