Здраво, оваа група е доста активна па да прашам, да не знаете каде можам да купам морковчиња за декорација на мафини или колачи?
Каде можам да купам адитиви за леб? Правам безглутенски леб но сум пробала 100 различни варијанти и секогаш е сув и се рони.
Дали знаете дали ги има овие кај нас воопшто? Како дете ги паметам, многу ги сакав ама оттогаш не сум ги видела никаде да се продаваат. Видов во Хорека, имаа нешто на Milky Way, ама конкретно овие ги немаше.
КитГо само последно имаше ко купвав. Порано имам земано од Кам, ама некое време не можев да најдам таму.
Знае ли некој каде може да се најде борна киселина (со друго име "боракс") во форма на прав? Потребно ми е за црв во дрво. Или кажете некој спас за црви што јадат дрво, ми се појавија во плакар за облека.
Пред некое време ми излезе пост на фб за некоја продавница во (мислам дека беше) кисела вода блиску рампа каде продаваат домашни свежи тестенини. Ги знае ли некој? Не можам да најдам на нет ништо слично, па реков тука да си прашам
Здраво, дали знаете каде можам да најдам мини моцарела топчиња? Во Веро не ги носат веќе, со месеци. Фала