Paa gi probav krofnite od hrom, dobri bea, ama epten prazni se vnatre, ic testo nemaat, a kremot e dovolen. Ama da odam do hrom za krofni pak, neznam dali bi odela. Majka mi doma poubavi ima praveno
Женски, многу би ми помогнале ако ми кажете дали во продажба има готови мафини, да се убави на вкус. Сакам сама да им ставам декорација, па би било добро да се наједноставни, без декорации. Фала ви
https://www.google.com/search?q=мафини винчини&biw=1093&bih=506&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwju0vzXxsrNAhUBuxQKHWKHCJwQ_AUIBigB#imgrc=o7tASxr7yWIxaM: Oвие се многу убави.Пакувани се по 6 и ги има два вкуса чоколадо и вишна, околу 55 денари се и многу се вкусни. Јас земав за роденденот на сестра ми и ги украсував со шлаг.
Дали некаде можам да најдам сладок компир? Сакам да му дадам на бебето. Баш оваа година падна мраз и немаме ни јаболка ни круши во дворот. Авокадо знам дека има во маркетите ама сладок компир уште не сум видела.
Веро маркетите имаат скоро преку цела година, провери си, иако мислам дека сезоната одамна е завршена, дури од септ/окт.
Здраво девојки! Ми треба голема помош, никако не знам каде да најдам пастеризирани белки (од јајца) т.е. liquid egg whites. Во Словенија се пакувани во тетрапак и ги има во сите поголеми маркети ама тука не сум ги сретнала баш па дали некоја знае каде може да се купи таков производ? Благодарам
Дали сте виделе philadelphia cream cheese во брзо време во маркетите? Одамна барам, но во Веро, Тинекс и Рамстор во моето маало нема.