Извинете ако има некој прашано/одговорено, но вистински маршмелоус? Како на сликата, не тие манчмелоус од Јафа со чоколадо и бисквити.
Каде можам да најдам вакви хеланки за вежбање? Не мора да се оригинал или бренд и да не се над 1000че, а да се пристојни за во јавност.
Здраво, дали некој знае каде може да набавам крафт хартија - тоа е онаа кафеава хартија која може да биде потенка за паковање или подебела како за покани и слично. Јас сакам да си напраам сама покани за свадба но не знам каде може да купам ваква хартија дали има во МК или мора да се нарачува од странство. Ако има некој инфо би била благодарна
ми треба помош. барам крофни. ама од оние/слични како dunkin donuts? во Скопје, околу центар. моментално сум кај Нова Македонија. не од Хром
Дали знаете каде има американски палачинки во мени во ланч бар, ресторн и сл. во Битола или Охрид? Ве молам ако знае некој нека пие. Позз
Дм (освен на Бит пазар, кога барав се погоди да нема) и Веро имаат сигурно.Од Виталиа е. Во Зегин исто така сум го гледала, а може и во продавниците за здрава храна да го има.