сигурно има по маркетиве, барај во деловите каде стојат алвите...јас немам видено ама знам дека мора да има сигурно бидејќи еднаш ми донесоа на работа
Девојки, знаете ли некоја продавница во која се продаваат претежно relax работи, купки, миризливи стапчиња/свеќи или било какви други помагала за релаксација ?
Може да се направи и дома само незнам дали може да се најде тартар кај нас( барем јас не успеав да најдам, ако најдете некаде кажувајте)
Јас да сум како тебе директно ќе одам да ги земам од кај Бубале...вреди за патот Пиши им на Делициа, работат со фондан, па веројатно и цуцли и такви украси ќе ти направат
@Dust да не те имаше, ќе требаше да те измислат. Иначе цуцли за трудната ми другарка, не ми идат вулгаризми некако. Па, малку позбилно, де
@Dgirlll ако те носи патот накај Тетово, во Палма Мол има една продавничка со локуми. Мислам дека таму имам видено pismaniye
Поздрав од мене ве пратам постојано многу сте вредни и полни со идеи, по нешто и ви крадам би сакала да прашам само дали некој знае да ми каже каде да најдам пињоли?
Негде низ Македонијава вакви? Ги јадев Црна Гора и збеснав по нив година дена неможам да ги најдам, барем кај нас ги нема
Ги нема кај нас за жал. И јас ги сакам, се надевам дека ќе ги донесат...некогаш. До тогаш ќе се крка Чоко Стоби Флипс.