Киноа има во сите поголеми маркети од типот на Веро, Тинекс, дури и во Кам имам видено, мислам дека се пакувања од 100 грама, а за цената не сум сигурна. Исто така има и во продавниците за здрава храна од типот на Биокосмос и сл., на рефус има таму што е доста поефтино отколку пакувана.
Prasanjeto ne e za tuka ke moze li da mi kazete od kade da kùpam gel od aloe vera i iskustvo za nego za se sto e dobro za pienje
Каде да најда готово лиснато.Не од оние кифлине за допекување,туку лиснато за обработка,да правам јас нешто.
Во аптеки мислам оти има.За се е убаво,за женски болести,за рани зараснување, http://mk.michaelrmccartyspalmbeach...sok-od-aloe-vera-gel-za-kozha-kosa-i-zdravie/
Во Јumbo ги има(ше) скроз истите, имам купувано од таму, во делот кај што стојат роденденските работи-капи, свеќи...
Фала ти многу, ќе одам деновиве да купам. Само кажи ми дали знаеш колку пари се? И дали одат по едно или повеќе се спакувани?
Каде да најдам готов сос за начос, тој со павлака што го има во кината? Од каде го набавуваат тие знае ли некој?