Можеби има јаворов во Био космос? Но верувам тука би бил и многу поскап, но и јас не сум за прв избор да биде Виталиа.
Не сум ве помешала..убаво читам кој што прашал. Ти рече ако ти е за диетата во Виталиа да се обрати.. Јас те цитирав дека диетата со јаворовиот сируп не е здрава, а производите во Виталиа "збогатени" со шеќери.. т.е и тие не се баш здрави. Тоа дека во виталиа може да го најде, го пишав и јас погоре..
Јас имам одличен резултат од диетата со јаворов сируп, и тоа со Виталиа сируп. За 10 дена ослабев 4-5кг. Сирупот е исто топ. Само треба да се придржуваш на диетата... Го користам два пати во годината за слабеење, но и како детокс варијанта...
И јас имав одличен резултат со Виталиа јаворов сируп! Со 2 другарки истеравме одлична диета пред летото. Топло го препорачувам, најдобар е!
Nekako @Mar4i @Outspoken ne se soglasuvaat so ova sto si me citirala,ama mene toa ne mi menuva deka @Ketchup si prasa za sirupot,jas samo mu spomnav ako e za taa dieta da go najde vo Vitalia. Neka pise za sto go saka sirupot pa objasnete se ako e za dieta dal e zdrava ili ne.
Туу, а ние се засекиравме да не ти текнало диета да држиш Инаку, бев денес во ДМ и баш ми текна и тоа да видам. Го има тој на Виталија, 460 денари е 200 мл, а го има и од ДМ марката, 490 денари е 375 мл. Јас тој би го препорачала, ем поефтино доаѓа ем посигурен ми е квалитетот.
Здраво, кај можам да најдам pommes (potatoes ball) ги служат по кафиќите но, никаде немам видено по маркетите да продаваат.
Постои ли кај нас некој лут сос? Преку глава ми е да пишува mega extra hot и не знам ти што и на крај ништо.