Има у сите поголеми маркети, веро, рамстор.. Да ми препорача некој што се разбира од алкохол, за подарок ми треба за повозрасна личност, машко. Некое вино, виски или некој друг пијалок.Може и малку поскапо, не мора да биде од евтините.
Здраво женски ме интерсира цена на сок од аронија,читав го има по аптеките и некои продавници за здрава исхрана. Фала ❤
Нема...Јас и од Германија нарачав, ама другар ми во сите поголеми маркети не ја нашол. Солидна замена имаш во Тинекс, Нуткао бел крем - 170 ден. 350мл. А, порано беше 155ден. кремот, сега нагло го поскапија. Многу е вкусен. Во Зегин 189ден. Одличен е, чиста аронија, со години го купувам.
Gold toplo cokolado od stark mislam ima. I gelwe i lamatina...moze da se najdat vo pogolemite marketi.
Овошни не сум загледала дали има (не ги јадам, затоа) , обични има во Веро. Би требало и овошни да има.
Каде можам да најдам веган чоколадо, а да е под 100 денари , сите веган чоколада што сум ги приметила досега се апсурдно многу скапи...
Во Кам црната чоколада на Алпико е превкусна и е околу 50 денари, имаш во Веро во делот за здрава храна една во картонско пакување, но со помала грамажа и скоро во секој маркет оние чоколади со 70% или повеќе се вегански. Во Европа исто така има голем избор, таа со ореви ја фалат. Инаку таму имаш и чоколадни зајчиња со пектин, рум штангли, Орео се вегански...