Lugjee Bellini kids cokoladi neso slicno na kinder cokoladca na parcinja.. kaj moze da se naajde po shtip? Izvinete ne mi dava da stavam slika
Малку поинакво ми е прашањето, во Веро маркетите, кај бонбониерите стојат едни слични на Рафаело, само не се бели, туку како кремаста боја, околу 50-60 денари се, бидејќи не се бонбониера во кутија, туку по еден ред да речам, е сега, ги видов, а не запаметив како се викаат, дали некој знае или кога ќе иде може да провери и да ми каже како се викаат? Благодарам однапред
@Dust Не не Даст, не Фереро, беа како да кажам, запакувани како во фолиите што се пакуваат сите чоколатки, и инаку самата чоколатка е слична, значи топче како Фереро и Рафаело, само не бело ни црно, туку посветла крем боја и увалкана во лешници претпоставувам, се намачив по нет да ги најдам А не живеам во Скопје, да претрчам да проверам
Ако ти се чека до понеделник, јас ќе претрчам а до тогаш... Во кое веро гледаше? Во сите различно ги редат
@Dust Со задоволство ќе почекам, само еднаш да знам како се викаат Инаку ги гледав во Веро Џамбо, таму кај што стојат сите бонбониерки Ти благодарам многу
Ова моево не е баш food edition, ама добро.. Каде во Битола(локал, бар, кафич, итн.) има добро греано вино? Или варено вино речете го, истото е мислам.И како му се движи цената?
Беше беше дасти ама мозоков не и работи баш А како не ми текна за кои збориш кога долу во кујна ги имам доказ дека стварно не функционкрам затоа што кога рече мали, не ни помислив на Џиото.. дека на толку мали мислиш Да знаеш дека има и какао т.е нешто како црно чоколадо, ама кај нас ги нема.. имаше и едни внатре со бадем и личеа повеќе на мини рафаело..ама тие ги немам видено ни по странство во последно време
@Dust Е да си ми жива и здрава! Бирај што сакаш да те честам! You made my week! Thank you million times!
Леле Џиото има во Веро? Дека не ни пазарам таму не знаев. Готовоооо, ете кој ќе ги празни рафтовте со Џиото
Океј, new task everybody Знае ли некој дали вакво нешто слично може да се најде во маркетите како Жито или Кит-Го? Однапред благодарам п.с Извини Бубаче за замарањето со нотификации од цитирањето, се надевам не ти пречи
Не ми пречи, преубав е навистина. Го има во Рептил, е сеа тој во кам со плаво капаче без додатоци е добар, ама овој ми е замена кога немам благо по дома.
Еј можеш и сама да си направиш. 1 шоља вино во ѓезве, 1 лажичка кафеав шеќер и малку цимет. Да зоврие и тоа е.