@x.Daisy.x Дејз, ние дома земаме мешано од Идеал Шипка, и мешано сирење и мешан кашкавал и се совршени Баш се мрсни и солени, а во рецепти, пр тестенини се топи во уста
Дали има некоја купувано готови кори за торта, и каков вкус имаат? Немам време за печење, а и претопло ми е да се печам до рерна на 40 степени, би сакала да купам некои готови кори, ама само доколку се океј за јадење Ако не, ќе се жртвувам, битно ми е да искочи вкусно.
Розен кори ги имаш по маркетиве, најверојатно се убави и вкусни, ги немам пробано. Ама сум гледала доста рецепти по нет со тие кори.
Добри се, вршат работа. Јас со такви кори имам правено торти со пудинг и овошје, место бисквити. Имам правено и cake pops. Имаат вкус на класичен пандишпан.
Не е баш на кам, него на некоја друга органска македонска фирма. Го има и во дм и тинекс ама поскап е таму. Во кам е често и на акција
Мислам дека цената е околу 70-90 денари,во Кам е во стаклена тегла.Има и во Веро и Тинекс тие се во пластични пакувања со различни вкусови.
Околу 70 ден, а истиот хумус во Веро на пример е околу 90. Овој е: А овој го има во Кам: Киноата веќе ја има во широка продажба, во секој поснабден маркет.
Извините,ама вака ми е подобро,кога пишам и добијам солидни одговори Купив хумус од Стокомак од леблебија и киноа. Ми треба уште сок од цвекло(видов во Стокомак ама со јаболка е,ама треба само цвекло) и од каде би ми препорачале убава риба(лосос,сардина)