Каде да најдам Наут? Во рамстор имаше ама последно време неможам да го најдам. Нејкам само на мерење да е. И да не е прескап, видов во дм ама 250 беше 500гр.
Имаше едно време во маркетите како што се овошните јогурти во такви пакувања.Но мене не ми се допаѓаше баш.Ама како за да ти помине мерак добри се.
дали знае некој дали има вакви шпагети кај нас ми се јаде ми се плаче во германија секој ден јадев од што многу ги сакав и раце и нозе ќе ви бакнува само кажете дали сте виделе во мк
Брашно има во Матија аптеката а мислам дека и во Рамстор имам видено А бадемово млеко можеш многу лесно и сама да си направиш ама на алпро имам земано во Рамстор..цена не памтам ама 140-170 ден.. едно време им беше и со поени па не сум запамтила.. Јас од зоја од бугарија ги земам таквите работи
Дечки каде можам да најдам нешто како greek yogurt ама неутрален да е? Сум купила неколку пати ама се некако солени ми се. Германија јадев нешто како павлака/јогурт неутрално а можe и да наблажуваше, во комбинација со ананас од конзерва и превкусно беше. Предложете некоја фирма да не ги купувам сите по ред, за комбинација со благо.
Мислам дека нема никаде никакво Асаи во МК.. Го проба тоа од Веро? Тоа ми е најблизу до грчки јогурт..
Дали знаеш од која фирма? Мислам дека имам видено повеќе таму, едно зедов ама малку како солено ми беше.