Женски вака, купив маскарпоне арно ама ќе ми треба за еден месец од прилика. Дали можи да го замрзнам?
Џамбо има сигурно, ама на периоди се, не постојано. Сега последно кога бев пред месец дена имаше. На друго место, во Карес чинам беше... ама не сум сигурна. За Охрид, не знам. Биокосмос.
Каде да најдам тофу? И што користите друго за замена на кашкавал? Избегнувам млечни производи поради кожата и ми е многу тешко. Help.
Tofu imas vo dm,no shtetno e.I mene mi smetaat mlecni proizvodi no mozes da konzumiras mleko 0,9%,mozarella,jogurt balans i nema da imas maka.
Здраво во околината Штип,Радовиш,Струмица или од каде можам да порачам торта или слика за торта ама моја да е пр. им праќам слика и ми ја ,,печатат,, за на торта и се јаде тоа?
Јас мојата торта ја порачав од Свети Николе, слаткарница Парк. Големина имаш од 500 нагоре, плус сликата се доплаќа 100 денари. Во Штип, можеби во слаткарница Јаја прават.
не знаев каде да прашам, ваљда овде..каде дс купам квалитетно црно кафе да си го правам во француска преса?