И да си купиш Јас кога се залепив на тезгата, дечкото што продаваше дури и ми даде да пробам и убави беа. Благички. Не се пластични со вештачки вкус Не одев накај дома па не можев да ја носам кесата навака-натака и не купив за жал, ама ќе отидам деновиве да си се почастам
Дали знаете каде во Скопје има да се купат семки од горчлива кајсија и која е цената? Бидејќи е сезона на кајсии, би сакала да си купам поголема количина и да си ги замрзнам, па да си ги јадеме кроз целата година. ФАЛА однапред!
Каде можам да најдам оеткер производи , во Кам маркет има? Или било кој маркет ми го препорачајте само да има оеткер производи.
незнам кое би ви било по вкус. инаку во краш имаш, што според мене е највкусно, имаш на милка и еден куп други кои може во обичен супермаркет да се најде и вообичаено стојат во делот со кафиња. за бадемово млеко знам дека има по продавнициве за здрава храна ама има и доста рецепти како се прави.
Бадемово млеко се прави од сирови бадеми, не е прав тоа, во прав јас не би ти препорачала да купуваш пошто не знам баш какво е, а за правено од бадем е веќе скроз друга приказна.
Bademovo mleko mislev vo tetrapak, kako orizovo ili soino sto se prodava, ne od prav. Ako nekoj znae, neka mi pise...
Bademovo mleko mislev vo tetrapak, kako orizovo ili soino sto se prodava, ne od prav. Ako nekoj znae, neka mi pise...[/quoteимаше порано во биона ,сега незнам и во биокулт исто провери