Јас го земав оној од КАМ. Прв пат купувам и не знаев што да очекувам, но ми се допаѓа. Го ставам врз french toast, овесна каша, палачинки и слично. Се продава во мала и голема тегла. Онаа малата тегличка е околу 50 денари ако се сеќавам добро, така што не е скапа дури и ако не ти се допаѓа, не губиш многу.
Девојки здраво Да предложите некое лесно мезе и салати. Ќе имам гости па незнам што да подготвам. Можеби не е за тука прашањево но ако има некој кој може да сподели нека пише.
Јас ги земам обично овие. Има некои пченични но и интегрални. Убави се и можеш комотно да си направиш бурито или за што и да ги користиш. Мислам дека ги нема сите видови од линкот кај нас. Оние што јас сум ги пробала се фит, чиа и со вкус на домат. Јас ги купувам од Тинекс, но ги имам видено и во Рамстор. https://www.tortilla.pip-ns.com/proizvodi/
Супер се за тоа. И јас ги користам најчесто за врап. Стави си марула, домат, хумус, кисели краставички, пилешко, што ти душа сака буквално и уживај! ❤️
Dada i kompir planirav da ispecham so maslinov i so nekoi zachini na lenti ke go isecam za da dojde kako przhen. Ako ispadne ko so treba slikam so femina instagram
Овие ги имаш во рамстор маркетите. И тоа од две фирми. Улкер и М производи тие на рамстор што се. Ама и двете се исто вкусни. Улкер беа 109 денари, другите 70денари.
Имам земено лично од Веро но ги имам видено и во други поголеми маркети. Има со вкус на карамела и со вкус на чоколадо. Беа околу 40-50 денари, но не се сеќавам на фирмата. А од онаа фирмата Тазе пуканки (барем мислам дека беа од таа), имам земено од Рамстор за некои си смешни 10-20 денари со вкус на чоколадо и јаготка измешани во едно пакување. Сите три опции ми беа превкусни.