Вакви имам видено во веро и кит го За свежи е рано.. Органска замрзната на екстра фунги мислам беше, во веро имам гледано а често и во рамстор
Каде можам да најдам тортиљи ама да не бидат со оној специфичен благ вкус, сакам неутрални како лебот што е, ако може и слика кои точно да ги барам
Не знам дали најде во меѓувреме, случајно налетав на страната на Био Космо, језда гледам на Јока дека е. Ѕирни кај нив во продавница или порачај си од тука.
Види во аптекиве или во маркетиве во делот каде што се продаваат чаеви или здрава храна. Има и од био космос и од good nature.
Млеко во прав за колачи? Каде се купува? Барав во поголемиве маркети и бледо ме гледаат продавачките...
Џамбо. Види на фб Софи крофи крофнички За рафаело бомбици, сум земала од продавницата карши Веро во ГТЦ приземје.
Рукола кога сезонски се продава по пиљариве? Имав навика да си земам често од кам шо се тие салатите, рукола и марула, зелена и црвена... врв комбинација ми е, мислам ради руколава.
На пролет мислам дека има, сега тешко. Ама ако има марула по пиљариве и големиве маркети, види, може има рукола. Во Веро можеби?
Во пиљари не знам, но во КАМ имам купувано доста. Додуша не сум зимала некое време па не сум сигурна сега дали има