Има еден од фруктал во стаклено шише, ама во комбинација со грозје е. Не сум ни сигурен во колкав процент е брусницата, но мене ми помогна. Можиш да земиш и чај од брусница или увин чај.
Бремена сум, мешаниот чај со брусница има 30% хибискус, а и увин чај не смеам... фала ти, ќе го побарам.
Девојки, кај можам да купам грчко семе или пискавец некои го викаат. Пред некое време нарачав од ѓорче негде по карго, не ми стигна... овие новиве бако што се немаат... Стварно немам идеја од кај да си набавам.
Секој ден од таму пешачам, баш утре ќе проверам. Фала ти. Не знам кај не се сетив, ја од таму имам купувано чаеви, ама оние на Good Nature шо се медицинските и ми имаат впечаток дека само такви продаваат „купечки“ во ќеса За онаа на Зегин збориме нели? Ептен е така симпатична
Не знам дали е на Зегин, ама тука кај Рампа таа е само. Реновирана е пред некое време. Пиши на google ќе ти излезе одма.
Боље од билна аптека земи си чај и вари си и пиј го во големи количини. Од искуство ти кажувам дека мене ми помогнало
На Акалоид е таа на рампа, сигурно има грчко семе, сум купувала кога пиев чај за доилки. Ако го пиеш, да знаеш, потта ќе ти има поинтензивен мирис.
И јас имам барано и не најдов :/ едино шо најдов е чедар во тегличка (растопен) како за мачкање така. Побарај во веро и деликатесен тинекс ако има нешто такво
И јас имам барано во Македонија оригинал ranch сос нема. Единствено тие сосови со јогурти и другите бели сосови да ги искористиш како замена.
Каде можам да најдам dough scraper/стругалка за тесто (најчесто тој превод го гледам)? Нешто како тој на сликата.