Да ми препорачате од каде можам да си нарачам кифли, поховани даски, некаква салата, ама да работат во недела?
Отвори Asaply, имаат многу ресторани, можеш да одбереш што ти треба и според тоа ќе ти даде каде има тоа што го бараш.. Многу се брзи за достава, а и секогаш топла ја носат храната, треба да има и опција да видиш дали работат во недела.
Дали некој знае дали сеуште може да се најде порано што се продаваше плазма мелена со овошје ( сушено) внатре ? Пакувана беше во картонско пакување како и житариците, имаше само мелена плазма бисквити и парченца овошје, се приготвуваше со млеко
Има во Супер Тинекс и Деликатесен италијанско брашно за пица. Тоа би требало да е тип 00. Исто и Жито Лукс има специјално брашно за пица, но не знам каде точно го има. Би требало да го има во поголемите маркети.
Go proveriv i ova, ama e preskapo i vo golemi kolichini e. Mi treba za svezhi lazanji da izmesam za edno jadenje. Mislam deka istoto brashno za pica se koristi.
Тогаш види во сиве маркети има брашно за пица, од жито лукс мислам беше. Тоа мислам тој тип е. Го има во сите маркети, црвено пакување е и пишува брашно за пица. Види на него дали пишува дали е тој тип.
https://domato.mk/p/732/belo-brashno-za-pica-i-fokacha-tip-00 Лазањи можеш слободно да направиш и од пченично брашно..