Не барај на страната нивна..тоа што е на страната може го имаат а може и не. Тоа директно во дуќан ќе прашаш Ова го имам јас земано мн пати
Во љубовна куќичка мислам дека прават и од рајска градина мене ми се допаѓаат ги има во поголемите маркети.
Какво е тоа готово лиснато тесто за кифли? Секое одење во маркет дремам пред рафт и не знам кое е точно Кое кај нас го има по маркетите, да знам стриктно што да барам?
Обично проѕирно целофанско пакување со правоаголна форма, баш парче замрзнато тесто. Во кам го има од марката Густо.
Ова се домати, бар таков вкус имаа кога ги пробав, тоа и ми кажаа дека се. Ама не ги купив, ми ги дадоа луѓе што ги одгледуваат дома. Сега не верувам дека ќе најдеш некаде.
Не знам како ќе ни помогне Ценометаров кога не ни ажурираат информации постојано, последното ажурирање им било пред повеќе од две недели, а цените за тоа време се менуват. И кога веќе ја рекламираш странава дај и опис, барем да знаеме за што се работи.
На времето имаше од Најлепше желје, чоколадни лажички. Може да има и во овие што продаваат кафе онлине (пр. Хорека). На фејсбук ми излегуваше едно време дека некоја македонска компанија (ја најдов се викала Му spoon) прават лажички како кекс. Ако не најдеш никаде, можеш да си купиш калап, па да си направиш самостојно.