Бреее толку бензин ставање, јас никаде ги немам видено И во ист гејт баш вчера шетав.. Каде поточно? Зависна бев едно време од овие
Не знам каде е точно, како мини маркетче е, има алкохол и такви некој работи, пред последен или последен кат како да беше. Се гледаат од надвор на касата.
Женски да ве прашам дали знаете каде можам да купам кондензирано млеко, не она што е од Кам, туку да биде погусто? Фала ви ☺️
Густо е само засладеното кондензирано. Јас ова го користам, во веро го има. Друго кај нас засладено немам сретнато
Јас во веро ги купувам, во фрижидерите стојат. Може има и во други маркети ама не сум обрнала внимание.
Оф не ми текнува на цената, последен пат пред повеќе од месец купував. Во џамбо стојат во фрижидерот кајшто има путер, моцарела и свежи тестенини. Не се случило досега да побарам и да нема.
Јас од тинекс имам купено (ист гејт). Овој може онлајн да се нарача. Го немам пробано ама други кремови имам пробано од истиов бренд, одлични се. И овие ги има во некои тинекс маркети, само конкретно овој од ф'стак го немам сретнато во маркет. Линк: https://naturalife.mk/product/ф-стак-крем-380гр/