Онлајн , имаат бесплатна достава, купувам до 1000 че и бесплатно до дома. Нит тегнам нит мкнам у кутија фино спакувано ..
Каде да најдам бонбичиња во форма на срце? не е битно дали се гумени/ментол етц,само формата ми е битна
Европа има чоколадни срциња и идат на кило мислам,ама и прават интересни за поклони пакувања, и мислам дека краш ама за нив не сум сигурна.
Дали некаде по маркети во Македонија или Грција можам да најдам Coleslaw салата? Појма немам како се вика на македонски. Еве ја на слика:
Како, ако не е проблем? Јас пробав да најдам рецепт, ама сè ми се чини дека прочитав оти треба некој посебен сос, па се откажав од таа варијанта, а би било одлично!
@Ahoy "consisting primarily of finely shredded raw cabbage with a salad dressing or condiment, commonly either vinaigrette or mayonnaise", Односно не ти треба некој посебен купечки сос А еве тука има подетално рецепт за дресингот како може да си го направиш: https://sezahrana.mk/рецепт-за-популарната-coleslaw-салата/
На скратено: морков рендан, црвена зелка и обична сецкани. Од состојкиве на сликава за дресинг мешаш, јас немав семки од целер, ставив мелен ким и испадна баш супер. Често ја правам и дресингот не секогаш ми е ист, ставам што имам во моментот, можеш и лажичка сенф за поостар вкус.