Според мене ако бараш за себе тогаш ќесичките. Тегличките може за да искористат за подарок, полнење на некоја кошничка, чаша. Инаку во Рамстор од ќесичките имам видено мед и мармалад. А путер и крем се исто така мали ама се како во мала пластика, ако се сеќаваш тие малите кремчиња што ги јадевме порано со мала пластична лажичка.
Малкуцка де. Ја за чорби земам, има и во стокомак/раммстор/ кам остали не знам, мада ваљда има и веро. На каса прашај ако те мрзи да кружиш
Леле да, како не се сеќавам, и ептен беа вкусни, поубави од обично пакување крем. Иначе јас баш на вакви пакувања мислев, ама дал такви, дал во ќесичка исто ти се фаќа. Медот ми требаше за засладување на грчки јогурт, а другово за на кришка, обично не јадам кремови и мармалади ама сега ме фати некој стрв и се напнав да најдам баш вакви ко што ни даваа во одмаралишта и хотели. Фала ви на сите.
Кои путер од кикиритки го користите за правење благи работи? Последно по гледам рецепти во секој стават путер и сакам да направам некоја и јас...да е убав а да не е многу скап.
Во рамстор имам земано путер и мед. Да, во рамстор (конкретно капитол) Јас овој го земам и ептен ми се допаѓа. Последно купив од ДМ, мислам и во рамстор го има. Имаш со различни вкусови, овој на кокос ми е најубав и е не повеќе од 170-180 денари, не се сеќавам точно.
Рамстор, Веро и Тинекс имам земано. Последно пред недела дена во Рамстор на PastaZARA имаше. Одамна не сум приметила на Рискоса дали носат орзо.
Е-хорека, ама немаат залиха моментално https://e-horeca.mk/proizvod/lotus-biscoff-original-caramelized-biscuits-250gr/