@rainbowec види на акција24 имаат и фб и страна, тенки се мојте, ама дури да најдам подебели , арни се. И на Велнеа страната има нешто.
Дали знаете каде можам во Скопје да најдам како држач за вина што се ставаат во кујна? Налик вакво нешто
На нешто вакво мислиш? https://kares.mk/product/premium/kujnski-alatki-premium/bbq-set-za-burger-3-kom/
Каде да најдам флекери за гарнитура, ама со ширина 90 см? Ми требаат два, 200х90 и 180х90. Стружанка имаат само со ширина 70, што не ми одговара. Дали би нашла на бит пазар или некој да изработува по мерка?
Јас земав многу убави од Бисер продавничка, одма што е под внатрешните скали ако си од Скопје, Аеродром ова.
Дали ти текнува името на продавницата или поточно да ми објасниш каде се наоѓа, нешто во близина што има? Баш вчера во таа Стружанка што е во Бисер прашав за флекери, ама не ми одговараат нивните. После влегов во една продавница повнатре (ќе му дојде 20 метри позади Силбо) каде имаше текстил, пижами, тренерки, долна облека, чаршафи, ама продавачката ми рече дека не продаваат флекери....