Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. santa

santa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    7
    Macinja ajde be kazete mi kade da najdam fustan za svadba????????Da ne e mnogu svecen i so cvetcinja bas za leto :))))))Ve molam i fala odnapred po tret pat :worried:

2. barca

barca Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    0
    Pak jas:))Pozz do site again:))Ke ve prasam pak za pomos.Sportski tip sum,pa me interesira kade mozam da najdam kratki pantoloni so dzepovi, do podkolena nesto kako cargo shorts koj mozat da se najdat na internet i samo vo USA.Sekade baram,po site prodavnici i nikako ne mozam da najdam.Ne znam dali ima nekade,dali ste cule dali postoi nekoja amerikanska prodavnica tuka specijalizirana za takvi raboti,pantoloni ,maicki itn.

3. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    незнам од кај си...но ако Бутел 1 ти е успат имаш во трговскиот екстра хаљинчиња по екстра цени...баш денес старосватицата моја си земала безмалку брекрасен фустан баш таков за 1000 денари...и имало уште многу моделчиња, ама убаво прочешлај ги бутичињата дека се збиени и мали и ти се чини нема нисшто во нив...јас Бутел го открив пред месец и сум позитивно изненадена...а инаку јас за свадба сега си земав многу убав фустан, шарен, од буњаковец али прилично скапо е таму...инаку бутикот во буњаковец ти е до тоа црвениот кафич...и таму можеш да најдеш...поздрав

4. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    и јас би сакала една ЛП :) тенкс Лилит :rofl:

5. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    93
    Каде можам да си купам топ маичка и топ фустанче, ама со прифатливи цени... :D

6. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    А за мене купаќи ? :D

7. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45
    во САРА ФЕШН има многу убави купаќи и ич не се скапи од 400 дена до 800-1000... ;) баш завчера гледав си купував јас чорапчиња од таму :)

8. santa

santa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    7
    Fala mnogu,ama si kupiv od Biser mnogu ubav i toa za 1200 den.Sto e najbitno e priblizno na mojata zamisla sto si ja imav,sepak fala da znam za drug pat :) Pozz

9. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

јас вчера си купив од Бисер, долу во една продавница за долен веш. сакав горниот дел да биде како топ, и баш такви најдов, цените се од 1000 до 1300, ама моделите се стварно преубави.

10. PinkPanterka

PinkPanterka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    155
    Фала за идеата Лилит сеа сите ќе имаме уникатни маички благодарение на тебе ;) :) :inlove:

11. Jan4e

Jan4e Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Ke moze i za mene LP FALA TI MNOGUU :) :) :)

12. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    4.556

vakvi niz skopjevo samo poevtini negde najmnogu do 1000-ka

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    А да отидеш до Солун за 10 евра да си земеш :D

14. zasekogas

zasekogas Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    ke moze da mi kazete kaj ima ubavi falini za svadba vo sk i strumicaa...setav niz grad ama nisto ne mi se bendisaa...plss vi blagodARAM

15. yawn

yawn Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    700
    Rakaviciiiiii :inlove: ... Obozhavaam ..E samo ne znam kaj da najdam :D .Kazete mi kaj imate sretnato .. Dolgi,kratki,otvoreni,zatvoreni,kozni,cipkani .......... ??

16. taznickaimilicka

taznickaimilicka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    25
    mm imam eden problem i se nadevam ke mi kazete..ide leto se odi na odmor a jas nemam kupaci... isto taka ima problem so prekumerena tezina i neznam kade se prodavaat kupaci za podelebi devojki zasto mi trebaat bajagi golemi kupaci :$

17. glammur

glammur Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    20
    Па јас едно време видов ракавици во Accessories не беа многу скапи, до кај 1000 беа.
    Па би требало во тие фирмите за долна облека, да има и поголеми броеви. Сега не знам до колку пари бараш, ама доколку сакаш провери во Golden Point или во Penti ( и двете се на улица Македонија-речиси до плоштадот од левата страна, ги дели едно кафуле) затоа што мислам дека таму има поголеми броеви, а и не се премногу скапи.

18. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Во Лисца има купачи со голем број, е сега не знам колку пари се, малку се таму поскапи ама има избор. јас лани кога пробував таму, имаше една жена, си купи многу убави, дводелни а беше така покрупна. Или пак во други барај ама едноделни, такви има повеќе избор со голем број :)

19. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Devojki da ne znaete kade vo SK moze da se najdat interesni korseti onaka stosni za na pantaloni,farmerki ne onie cipkani ili premnogu sveceni

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073

Провери во „Уна„ спроти Јосип Броз гимназијата, добар и модерен бутик, сигурно ќе најдеш нешто а имаат и попуст моментално :D